Saturday, October 4, 2008

Vain elamaa, ei sen enempaa

Jepulisjee. Pikku hiljaa rupean taalla tottumaan paikalliseen elamaan. Silti olen vielakin kummissani siita miten ihania ihmiset taalla ovat. kaikki puhuvat toisilleen, kaikki. ja jos nyt minulle vaikka sattumoisin iskisi kauhea puheripuli esimerkiksi junassa, loytaisin aivan varmasti tuossa tuokiossa juttu seuraa, ja parasta on etta kukaan ei luulisi minun olevan kannissa tai muuten vain hullu. Esimerkiksi KAIKKIALLA tervehditaan sanomalla "hey, how are you doing?". Johon tietenkin vastataan kohteliaasti etta fine, and juu ja niin edespain. Nastan kanssa leikittiin eilen ajatuksella etta mitenkohan esimerkiksi r-kioskin neiti suomessa reagoisi jos ostaisi suklaa patukan ja kysyisi samalla etta miten neidilla noin ylipaatansa elama menee. huh.

Toitakin haeskelin tossa pari paivaa sitten, mutta aika penkin alle meni. Jaadyttyani noin joka paikassa missa kavin, ja kayttydyttyani juuri niin kuin ei pitaisi, alkoi epatoivo pikku hiljaa vallata minut. mutta en makaan semmosta ihmista haluaisi toihin joka sanoisi haluavansa tyoskennella kahvissa. niinkuin itse tein. Ensimmaisessa paikassa nainen kysyi etta minkalaista tyota haluaisin tehda ja paniikin ja pitkan hiljaisuuden jalkeen tokaisin etta "If I could work in coffee" etta semmosta. mutta nyt kun olen pahimmat kuumotukset ja toivottavasti pahimmat tyonhaku jaatymiseni ylittanyt, toivon etta seuraava reissu menee paremmin. nyt elan vuorokauden tunnit kannykkaa tuijotellen ja odottaen soittoa tyopaikasta. Taa elamahan menee ihan kuralle vain bailatessa ja biitsilla hengatessa. ei, ei, ei... se sopii paremmin paris hiltonille, kun mulle. (vaikka en tosin valittaisi mikali rahat siihen riittais).

Eilen oltiin Nastan kanssa ulkona Sinin olessa ekaa duuni paivaa O'Malleysissa. Mentiin moikkaamaan sinia toihin ja matkalla nahtiin kuinka joukko bailaavia ihmisia tanssi jonkun matkatoimiston poydilla. Siis tosiaan, ne bailas matkatoimistossa missa oli lasiseina. Sielta ne vilkutteli ja ihmiset kadulla vilkutteli takas ja naureskeli. Kun tultiin sinia moikkaamasta kaveltiin sen samaisen paikan ohi ja joku jatka kirjaimellisesti raahasi meidat sisalle. Nasta paatyi sitten samantien tanssimaan poydalle, ja hetken sen miehen kanssa rupateltuani, selvisi etta paikan pomo lopettaa tyot ja halusi pitaa "pienet" laksiaiskekkerit ennen lahtoaan. Ja niin, bileiden teemahan oli sitten "let's trash this fucking place up!" Se kyseinen mieskin oli vain mennyt sisalle, ja ei tuntenut niita ihmisia sielta, niinkuin emme mekaan. muutaman viinihuikallisen ja tanssahtelun jalkeen painuttiin pihalle ja jatkettiin matkaa. Jos ajattelisin taman saman tapahtuvan suomessa, etta esimerkiksi pick a delin henkilokunta tanssisi kaupan poydilla tukka viinaa taynna, niin voin kylla kuvitella kuinka akkia olisi poliisit paikalla. kaikki kiva on suomessa niin laitonta, huh :(

Ilmat on olleet suht suotuisia. Toissapaivana fiilattiin 35 asteen lampoa chillailemalla surffareiden suosimalla Bondai biitsilla. Oli muuten ihanaa! Nastan kanssa uskaltauduttiin aaltoihinkin pelleilemaan, kunnes rantavahti kuulutti, etta merivirtaus??? lahestyy, ja kaikkien pitaa tulla pois vedesta. Oltiin sen verran kaukana rannasta, etta siina sai kylla semisti henkensa edesta uida. Oli aika sairas tunne uida kaikinvoimin kohti rantaa, koska merivirran voimistuttua tuntui ettei liikkuisi juuri ollenkaan eteenpain. Vahan kuin oltais juoksumatolla oltu, koska vesi veti koko ajan takaisin ulapalle. Siita kuitenkin selviydyttiin ja oli paivan urheilutkin sitten samalla pulkassa. Ne aallot on vaan niin vastustamattomia!

Elama jatkuu, ja oon kuullut etta monilla menee suomessa putkeen, vaikkakin noita hulluja on liikkeella. Mulla on ikava teita kaikkia, ja toivon etta muistatte edes mun nimen kun palaan taalta rapakon takaa :)

HEIBAAAAAAAAA<33

No comments: